Cadou deosebit ceas decorat cu licheni

De ce să alegi ceas decorat cu licheni cadou?

Realizat manual de licheni, acest ceas decorativ de perete aduce natura în spațiul tău. Făcându-l pe fiecare unic, această piesă se potrivește cu un design elegant și modern al camerei. De asemenea, vă ajută să economisiți bani și să protejați mediul înconjurător.

Acest ceas este o modalitate excelentă de a adăuga o notă de verde și de frumusețe naturală în casa ta. De asemenea, are caracteristici practice, cum ar fi cele patru anotimpuri, ceea ce îl face perfect pentru fiecare anotimp.

Folosiți ceasul nostru de perete pentru a adăuga un strop de culoare în casa dvs.

Fiecare piesă este realizată individual, folosind materiale naturale tăiate manual. Acestea reprezintă un cadou perfect, deoarece sunt ceva ce poate fi prețuit mulți ani de acum încolo.

Ușor de întreținut: Ceasurile de perete nu necesită vopsire sau lăcuire. Deoarece soluția noastră este ecologică, nu dăunează mediului înconjurător.

Ceasurile sunt realizate din MDF, cu o grosime de 2,5 mm, și au un diametru de 40 cm. Pe lângă designul și aspectul său modern, acest set se caracterizează prin culoare și subtilitate deosebite. Este funcțional, dar și decorativ! Acest set vă poate oferi mulți ani de plăcere

Fiecare decorațiune este naturală, realizată cu licheni vii, multicolori, de calitate superioară; acestea sunt proprietățile caracteristice ale materialului.

Să-ți privești casa cum prinde viață cu fiecare nou sezon este un sentiment extraordinar. În fiecare an, în aceeași perioadă, un nou set de culori și forme înlocuiește ceea ce a fost acolo înainte.

Gama noastră de ceasuri de perete de design a fost realizată manual din licheni autentici de calitate superioară pentru a crea o piesă cu aspect uimitor care completează orice cameră modernistă.

Acest cadou exclusivist va aduce un accent decorativ elegant în orice spațiu de acasă sau de birou.

Un cadou special

Ceasurile noastre de perete sunt disponibile într-o gamă largă de dimensiuni, stiluri și finisaje. Aceste ceasuri pot fi folosite atât acasă, cât și la birou.

Dispunând de un sortiment tot mai mare de modele sofisticate, aceste ceasuri sunt perfecte pentru orice cameră din casă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Cosul Meu
Favorite
Vizualizate recent
Categorii